Annemarie is bij MBO Landstede als projectleider betrokken geweest bij de ontwikkeling van een businesscase ICT & Technologie. Ze heeft daar als onderzoeker en auteur een belangrijke bijdrage aan geleverd. Ik heb Annemarie leren kennen als een professionele, vriendelijke en gedreven projectleider met veel contacten in het onderwijs werkveld. Zeer resultaat- en doelgericht.

<strong>Klaas Huizenga, directeur Landstede</strong>

Annemarie was in staat om een relevant netwerk te verbinden aan Landstede en samen gericht tot resultaatverantwoordelijken komen. Met haar kennis van de actuele markt en mogelijkheden op het gebied van Leven Lang ontwikkelen heeft ze ons duurzaam verder geholpen.

<strong>Jan Nijhuis, Directeur Groei! Opleidingen Landstede</strong>

Annemarie is een professionele, daadkrachtige en oplossingsgerichte adviseur.
Daarnaast verricht zij haar advieswerk met een enorme drive en enthousiasme. Annemarie kan goed de juiste verbindingen leggen en samenwerken aan een optimaal resultaat.

<strong>Brigitte Nijland, HR-Manager Koskamp Automaterialen</strong>

Annemarie zet voor TSN Thuiszorg BV het mobiliteitsbeleid op, ondersteund door de website TSN mobiliteit.nl. Annemarie onderscheidt zich door een combinatie van kennis, drive, resultaatgerichtheid en creativiteit. Met haar tomeloze energie zet ze zich volledig in voor haar opdrachtgever. Daarbij is zij een zeer prettige collega!

<strong>Hans van Leeuwen  – Directeur HR TSN Thuiszorg BV</strong>